Over ons

Wij zijn continu op zoek naar de balans tussen persoonlijke uitvaartzorg & efficiënt ondernemen

Ons team is voortdurend bezig met het verbeteren en innoveren van Baseform. Hierbij luisteren wij naar de wensen van onze klanten.

In 2020 is het idee ontstaan om een platform te ontwikkelen waarin uitvaartondernemers voorbesprekingen en uitvaarten kunnen verwerken. Door in gesprekken te gaan met verschillende uitvaartondernemers kwamen wij tot de conclusie dat de uitvaartbranche toe is aan een digitaliseringsslag. Hierbij ligt onze focus op het efficiënter inrichten en het transparanter maken van de processen die bij het verzorgen van een uitvaart komen kijken.

In 2021 zijn wij  er in geslaagd om samen met uitvaartondernemers uit het hele land een gebruiksvriendelijk platform neer te zetten, genaamd Baseform.

Bent u benieuwd naar de oplossingen die Baseform voor uw onderneming kan bieden? Neem dan snel contact met ons op.

Even voorstellen

Rick van Haften

Over mij:

Leuk dat u geïnteresseerd bent in Baseform. Mijn naam is Rick van Haften en ik ben de oprichter van Baseform. Mijn bedrijfskundige achtergrond in combinatie met de kennis van de uitvaartbranche heeft voor de start van Baseform gezorgd.

Dit vind ik belangrijk:

Bij Baseform ontwikkelen wij géén software om het werk van de uitvaartverzorger uit handen te nemen, maar om de uitvaartverzorger te ondersteunen. Hierbij ben ik samen met de rest van het team op zoek naar de balans tussen efficiënt ondernemen en persoonlijke uitvaartzorg.

Ik weet als geen ander dat persoonlijke uitvaartzorg de sleutel is voor een succesvolle uitvaartonderneming en daarom doe ik er alles aan om dit bij de ontwikkeling van Baseform niet uit het oog te verliezen.

Ook ben ik ervan overtuigd dat digitalisering in combinatie met persoonlijke en betrokken uitvaartzorg prima samen kunnen gaan.

Met Baseform heeft u de ultieme combinatie gevonden. Wilt u meer weten over Baseform? Neem dan gerust contact op. 

Baseform software
Kernwaarden

Dit is waar wij voor staan:

Innovatief

Wij volgen de digitale trends op de voet en analyseren deze om te bekijken of deze voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Betrokken

De ontwikkeling van ons platform kunnen wij niet doen zonder uw feedback. Daarom bekijken wij continu waar u als eindgebruiker behoefte aan heeft.

Veilig

Veilige opslag van klantdata is onze hoogste prioriteit. Door ISO-certificering van onze partners wordt deze kwaliteit voortdurend gecontroleerd en gewaarborgd.

Betrouwbaar

Bij Baseform vinden wij het belangrijk dat u als klant op ons kunt bouwen en ons kunt vertrouwen. Daarom doe wij er alles aan om eerlijk en transparant te zijn richting onze klanten.

Baseform uitvaartsoftware